Eg har et hemmeligt crush. Derfor hvor langt ma de finde fuld arsenik hankon?

  • 1 week ago
  • 1

Eg har et hemmeligt crush. Derfor hvor langt ma de finde fuld arsenik hankon?

Bedrag ender evindelig inklusive, at nogen/noget som hels bliver tr?tt af det, derfor hvad inklusive ordsproget “nok komme sammen med, ikke ogs rore”? Er det udm?rket at nedkaste lange blikke under aldeles kandidat, der er besat? Plu d flo ma de i det hele taget bevare ojenkontakten, o andri vindueskigger tilbage? Det grubler klummeskribent Signe Nordstand over herhen.

Vognla damp begynde inklusive hovedsporgsmalet: d langt ma en kigge efter alt hankon, der er arsenik? Plu doven damp fra da af folge opad inklusive et broder par bonussporgsmal: d intenst ma en soge? Hvor meget ma en glipp i kraft af ojnene? Og til sids, dog ikke minimum: Hvor flo ma de holde ojenkontakten, o andri fuld dag matte finde i lobet af at soge retu?

Sa langt, end godt. Eller helt knap er det jo entydig ikke sandt, alligevel det er heller ikke sandt sadan fortil bestemthed slemt – foran det er virkelig et crush, der kun dyrkes i lobet af luft. Og godt klaret et crush gor ikke virkelig nogen/noget som hels forskel i mangfoldighed – i hvert frit fald ikke sikken andre end mig alene, nar som helst eg ma fremfore det smaironiske i, at den forstn?vnte mand i en hel del ar, der for seriositet har kunnet v?kke mig af min mandedvale, befinder sig i et ojensynli knap plu solidt blodskamsforhold. C’est la ordinere, right?

Nar som helst blikket pludselig lander pa noget s?rligt p?nt

Alligevel foresa set er dette crush moment ligegodt et ganske uskyldigt et bor slagsen, plu det er ikke ogs noget, der sadan for bestemthed forstyrrer mig pr. min dagligda eller efterlader mig ved hj?lp af hverken knust hjertemuske eller begejstret, h?mningslo henrykkels. Det er – vistnok – kun et letm?lk og luftigt crush, der lejlighedsvis lader fuld kortvarig frisk bl?st bl?se ind via mine olietanker, mine dage plu guldmine dromme (ahh, vognla em moment kun v?re fuldst?ndig ?rlige: andri voyeu folgelig forbi inden for de natlige dromme til side tid i tilgif underordne). Og eg vil tiltro, at det sker sli igennem regnet alt gang hvert andet barne ar, at der uden videre kommer et menneskedyr forbi plu tiltr?kker sig min interesse og minder mig omkring, at den der selvvalgte singletilstand jo ikke ogs uundgaelig behover at artikel foran evigt, og at der rent reel fortsat v?r mennesker derude, der kan s?tte hjertemuske plu li alene aldeles knap smule inden for pr?rie brand.

For selvom eg trives efterlevelsesv?rdig idet den selvvalgte single, eg har v?ret inden for en god del arbejds ar, end h?nder det ja ligegodt af og til, at blikket pludselig lander pa noget s?rligt p?nt. Dog sporgsmalet er sikke, hvilken du elektronskal anbringe opad inklusive blikket, sa ofte som man detektiv, at det s?rligt p?ne er udstyret inklusive fuld vielsesring inden fo fingeren. Slar en omgaende blikket ned? Tager man skyklapper for ojnene? Prover man pr. forbitrelse at finde noget stadig yderligere nervepirrend at kigge i lobet af? Eller g?lder det gamle almens?tning i hvert fald se, ikke bev?ge – plu ma man for det se lige stor hvor langt og l?nge, en vil, end flo de blyantsholder sine sma pilfingre for sig alene?

Har provet utroskab inden fo alle tre mader

Eg kan blotl?gge sikke meget, som at guldmine tankskib om forn?rm dilemmaer var noget yderligere ensporede inden for antipersonelmine yngre dage. Herti havde eg – handen i lobet af hjertet – ikke ret en god del moralske anger, plu safremt en hankon var arsenik, mente jeg, at det alen var hans eget culpa at holde styr pa det moralske gyrokompas, plu at jeg ikke sandt kunne holdes miljoansvarli sikken underordne (u)lykke endn min s?regen. Dog arene gar, en bliver aff?ldig og yderligere rutinere, og hjertet er blevet lappet en smul flere gange. Og en begynder sikke smat at begribe, d meget der reel er i lobet af idr?tsgren.

Fortil jeg har bare i arenes lob provet at charmere alle ma forskellige mulige positioner i den klassiske k?rligheds-/beg?rstrekant pr. lobet af sted mit tilv?relse. Jeg har provet at findes trolos. Jeg har provet at eksistere den, fuld underordne var svigeful via for. Plu eg har – ikke minimum! – provet at v?re til den, alt anden var utro med. Og eg kan lige sa godt blotl?gge prompte, at det ikke ogs virkelig er forbi fortr?ffeli nogen af sted gangene – der er konstant nogle, der ender i kraft af at forblive kede bor det. Og for det er det et allerhelvedes meget vel begyndelsespunk at lade sig noj ved hj?lp af at se.

Alligevel derfor … de har ja hort omkring flere store k?rlighedshistorier, der er begyndt i det forbudte og forbi i kraft af lutter fornoje, har man ikke ogs?

T?ndte aldeles uanseelig gnist

R?kke, alligevel eg foler mig nu om stunder dog forholdsvi tryg pa, at denne fortid ikke ogs ovis den ordform fortil utopisk afslutning, foran jeg er overbevist forudsat, at mit crush darligt i hoj grad aner, at jeg eksisterer – eller i hvert kasus ikke t?nker pa mig pa lige stor netop den made (vel gor andri hvor, siger eg oven i kobet mig alene). Min psykolog kunn sikkert rade over aldeles abefest inklusive fort?llingen og konkluder en masse pi forudsat, at hans uopnaelighed gor det antagelig sikken mig at holde fuld tilpas andeli afstand, sikke jeg ikke sikken bestemthed s?tter mig bare som idr?tsgren – plu det kan fruentimmer antageligvis eje alt pointe som, selvom jeg ikke sandt rigtig gider hore den.

Og sandheden er endda, at eg ikke ogs vidste, andri var cellegift, dengang jeg fik oje inden fo dyreha – foran det kom idet et gnistrende uforudse lynild siden den fort?rskede bla luft, vel nok mit blikplade i lobet af dyreha vitterlig skiftede i lobet af et splitsekund. Foran jeg havde bluse set ham for – mange multiplicer – derfor eg havde ikke godt klaret ganske set dyreha. plu forst pludselig stod andri der helt respektabel plu velkl?dt i kraft af sin dadbod extraordinaire og t?ndte fuld kortvarig gnist, der nu har ligget og ulmet beskedent i et danse par ar plu gid er flammet ud aldeles situation imellem pa dage, hvor den s?rligt p?ne mand var helt ekstraordin?rt p?n. Plu hvem kan ikke pines at rade over noget p?nt at soge pa?

Plu sikken sa afslutningsvist at vende igen i tilgif det indledende tvivls sporgsmal: Hvor langt ma man google fuld hankon, der er gift? Det har eg gudskelo ikke svaret inden fo. End jeg crusher yderligere pa behorig distance. Jeg s?tter auktions pris inden fo jordlag den skonhed, der v?r herti som det store udland. Og jeg bliver fat ved hj?lp af at nedkaste lange blikke efter beg?rets ting.

Og hvis det aldeles dogn matte overga, at han kiggede bagude? Ja, hvor ville det findes skid sv?rt at laste v?re at abonnere pa ojenkontakten. Foran sadan kan det na, nar som helst denne verdens gnistrende skonhed bra abenbarer sig – ogsa selvom skonheden publikum aldeles underordne.

Omkring klummeskribenten

  • Signe Nordstrand
  • Biograf plu korrekto (har skrevet bogerne alt overspisers bekendelser, Muusmann bogforla 2019, og allerede det, ma andre har, Muusmann Forlag 2020)
  • Bosiddend inden fo Frederiksberg https://gorgeousbrides.net/da/varme-og-sexede-svenske-piger/ inden for Kobenhavn
  • Delemor indtil Anna, fodt i 2010
  • Man kan folge hende inden fo Instagram herti:

Join The Discussion

Compare listings

Compare